اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

اطلاعیه شماره 19: l موافقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با درج چکیده مقالات همایش در مجله IJMS دانشگاه علوم پزشکی شیراز Iranian Journal of Medical Sciences

جلسه مشترک دبیر علمی همایش بین المللی :« نقش ادیان در اخلاق صلح ، عفو و دوستی » با مدیر مسئول
محترم مجله و عضو هیأت تحریریه مجلهIjMS دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورخ 12/10/1395در دفتر مجله با حضور آقایان دکتر محمد رضا پنجه شاهین مدیر مسئول محترم نشریه و دکتر پاکشیر سردبیر محترم مجله و دکتر علیرضا صالحی رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد و پس از تأکید بر ضرورت و اهمیت برگزاری همایش مزبور :
1-مقررگردید چکیده مقالات مصوب همایش در محور صلح و سلامت و محیط زیست با رویکردهای مرتبط با سلامت جسمی و روحی و معنوی و دیگر محورهای مرتبط در یک ویژه نامه نشریه IjMS همزمان با برگزاری همایش منتشر شود . این نشریه رتبه ISI دارا می باشد
2-مقررگردید اصل مقالاتی که هم مورد تأیید کمیته علمی همایش و هم مورد تأیید داوران نشریه IjMS می باشد در شماره های نشریه منتشر شود

باسمه تعالی

جلسه مشترک دبیر علمی همایش بین المللی نقش ادیان در اخلاق صلح ، عفو و دوستی » با مدیر مسئول

محترم مجله و عضو هیأت تحریریه مجلهIjMS   دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورخ 12/10/1395در دفتر مجله با حضور آقایان دکتر محمد رضا  پنجه شاهین مدیر مسئول محترم نشریه و دکتر  پاکشیر سردبیر محترم مجله و دکتر علیرضا صالحی رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد و پس از تأکید بر ضرورت و اهمیت برگزاری همایش مزبور :

2-مقررگردید اصل مقالاتی که هم مورد تأیید کمیته علمی همایش و هم مورد تأیید داوران نشریه  IjMS می باشد در شماره های نشریه منتشرشود

قابل ذکر است این مجله، نخستین مجله ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز است که در پایگاه pubmed  نمایه می شود .همچنین  این مجله درISIنیز ایندکس  می شود . مجله علوم پزشکی ایران یکی از قدیمی ترین مجلات علمی پزشکی به زبان انگلیسی در کشور است که شروع انتشار آن به سال 1970 میلادی باز می شود.

بازگشت1395/10/15
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !